Personalet

Personalet i børnehaven består af 1 Steinerpædagog (den pædagogiske leder), 2 pædagoger, 2 pædagogmedhjælper/vikarer samt en administrativ leder.

Lisbeth er uddannet Steinerpædagog og har været ansat i børnehaven siden 1992. Lisbeth var først ansat som pædagogmedhjælper frem til 1994, hvor hun derefter var væk fra børnehaven i 3 år for at tage uddannelsen som Steinerpædagog. Lisbeth kom så retur til børnehaven i 1997 og blev ansat som pædagog. Siden 2015 har hun været pædagogisk leder i børnehaven og har det pædagogiske ansvar til dagligt. Derudover har Lisbeth viden indenfor homøopati.
Lisbeth bor med sin mand og to drenge i Køge.

Helle har haft sin datter i børnehaven fra 2011 og frem til 2015. Har siddet i bestyrelsen fra 2014 – 2015 bl.a. som kasserer. Hun blev fastansat som administrativ leder i 2015. Helle har en fortid i telebranchen, den maritime branche samt coaching branchen. Hun har derfor arbejdet med administrative opgaver i over 30 år. Helle har personale- samt administrativt ansvar til dagligt. Helle bor sammen med sin datter i et lille skovhus magen til børnehavens tæt på skoven og markerne. Her bruger hun mange timer på sit lille smykkefirma, lange gåture og træning med sin “Aussie” Tanuki.
Helle er bosiddende i Tureby med sin datter.

 

Mette har været “mor” her i børnehaven. Først gang i 2009 hvor Mettes tvillingepiger gik i børnehaven. Dernæst igen i 2012 til 2017 hvor Mettes søn, gik her. Mette blev ansat i børnehaven i 2020.
Mette er uddannet pædagog/afspændingspædagog og har arbejdet de sidste 20 år på en skole i Køge med både ind- og udskolingen samt SFO.
Mette bor i Maglebys skønne skov sammen med sine 3 børn, hunden Rita samt de to katte Ulla og Jytte.
Mette bruger alle sine ferie- og fridage i familiens lille hus på Samsø. Mette elsker naturen, skoven og alt hvad der har med udelivet at gøre.

Jacob har været ansat i børnehaven som vikar on and off siden oktober 2014-2015. Han valgte at stoppe i børnehaven og snusede til tømrerfaget men fandt heldigvis ud af, at det var det pædagogiske han brændte for. Derfor kom Jacob retur til børnehaven og blev fastansat i august 2016. Jacob har sideløbende uddannet sig som pædagog på fjernstudie og blev færdig i 2021.
Jacob bor med sin kone og datter i Køge.

Pædagogmedhjælper/Vikar

Anne Marie Lykkeberg Persson

BILLEDE KOMMER

Anne er vikar i børnehaven (siden 2022). Anne har taget den 3-årige pædagogstudie på Rudolf Steiner seminaret men har valgt den afsluttende hovedopgave fra. Anne har en fortid som jordemor og har været den der stod bag opstarten på hjemmefødselsordningen i Køge Kommune. Anne arbejder sideløbende stadig som jordemor samt har vagter som omsorgsperson i ældreplejen.

Anne bor med sin mand i et større bofællesskab i Karise. Hun har en voksen datter samt to små børnebørn.

Pædagogmedhjælper/Vikar

Coco Odér Olsen

 

Coco har været vores vikar siden 2017. Coco har fået sin bachelor i International virksomhedskommunikation på engelsk (2021). Hun er nu i gang med sin kandidat. Coco har selv gået i børnehaven som lille og søgte derfor ned til os med en ansøgning som tilkaldevikar. Coco har været vikar både i Vallø Børnehus og Fogedgården i Ejby. Coco bor i Herfølge. Når hun ikke går i skole arbejder hun her i vores børnehave og derudover elsker hun at hygge med kæresten, familien og gå lange ture i skoven.